TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Bach rozprúdi krv v žilách

Zlatá éra zlých rockových chlapcov spred tridsiatich rokov sa nenávratne vytratila a s ňou aj obdobie bláznivého životného štýlu plného hlučnej hudby, krásnych žien a litrov alkoholu.

Jej zašlú atmosféru však stále udržiavajú poslední zo statočných bojovníkov. Jedným z nich je nepochybne i Sebastian Bach, bývalý spevák a líder kapely Skid Row. V minulosti sa radil medzi tých, ktorých bolo všade plno a všetci o ňom vždy všetko vedeli. V súčasnosti je už niekoľko rokov na sólovej dráhe a aj keď už to nie je to, čo bývalo, stále si udržiava štandard drsného hudobníka s dobrým srdcom. Nie každému spevákovi sa podarí udržať si aj po rokoch veľký okruh dôverných fanúšikov, no Bach je svetlým príkladom. 

Rok 2014 sa pre speváka začal naozaj sľubne, pretože na trh uviedol nový album s názvom Give ´Em Hell, ktorý má zatiaľ v hardrockovom svete celkom slušné úspechy. Na začiatku mája dosiahol tretiu priečku najpredávanejšieho hardrockového albumu v Amerike. Potvrdzujú to i slová chvály a podpory zo strany Bachových verných fanúšikov na všetkých jeho fanpages. 

Bach rozprúdi krv v žilách

Úvodným singlom tohto albumu je pieseň Temptation, ktorá sa naozaj vymyká z klasického sivého priemeru, ktorým je teraz trh zaplavený. V ušiach najviac rezonuje refrén, ktorý je ľahko zapamätateľný a veľmi dobre sa počúva. Videoklip k piesni neprináša nič prelomové, je v ňom všetko, čo poslucháč od daného žánru očakáva – polonahé ženy, tvrdí chlapci, gitary, tmavé oblečenie a temná atmosféra. 

Sebastian Bach je sympatickým vývozným artiklom, ktorý dotvára celkovú atmosféru svojím jedinečným hlasovým rozsahom. Ten v piesni dostal výrazný priestor, a práve to robí z Temptation naozaj pravú jednotku celého albumu. Tak čo vy na to? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *