TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Škwor Slovakia Tour 2023

25 rokov na scéne, mnoho skvelých vystúpení vrátane vypredaných koncertov vo všetkých českých kultúrnych „svätostánkochod legendárnej veľkej Lucerny po O2 Arénu. Desiatky miliónov vzhliadnutí na YouTube, neustále rastúca verná fanúšikovská základňa, desať skvelých albumov a poriadne nabitá zbierka zlatých a platinových platní za predaje. To je v skratke doterajšia veľkolepá kariéra energickej rockovej kapely ŠKWOR, ktorá v priebehu novembra a začiatku decembra tohto roka prináša svoju show tiež na Slovensko!

Škwor, Slovakia Tour 2023
Škwor

Stane sa tak na turné so šiestimi zastávkami. Po nadupaných koncertoch vo Zvolene a Nitre, si najbližšie môžete zaspievať ich najväčšie hity 24. novembra v košickom Collosseum clube. Skupina ŠKWOR ani tu určite nevynechá rokmi overené pecky ako Sraž nás na kolena, Kolikrát…, Mý slzy neuvidiš, Pohledy studený, Už je to tak dávno alebo Síla starejch vín. Tešiť sa však môžete aj na novinky z nového albumu Sobě věrnej, ktorý vyšiel v októbri. A ako je u partie okolo frontmana Petra Hrdličku dobrým zvykom, živé vystúpenia sú vychytané do najmenších detailov, od svetiel a zvuku cez pyro efekty až po design pódia a pôsobivé dekorácie! Pokiaľ chcete zažiť perfektnú rockovú show s energiou a dynamikou, ktorá sa len tak nevidí, koncert ŠKWOR je jasná voľba!

Na turné ich bude sprevádzať kapela Symfobia a v Košiciach a Nitre sa pridajú aj bývalí muzikanti skupiny Desmod s Robom Šimkom, ktorí dnes tvoria zoskupenie D.A.R.S.

Škwor, Slovakia Tour 2023
Škwor, Slovakia Tour 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *