TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

7 videoklipov ako inšpirácia na silvestrovskú párty

Rockové Vianoce sú za nami a čaká nás ešte rockovejší Silvester. Chystáte doma párty pre priateľov a neviete, ako by to mohlo dopadnúť? Zapnite dobrú hudbu a inšpirujte sa. Tu je sedem možností, ako by to pri správnej dávke nálady mohlo vyzerať.

1. Smashing Pumpkins – 1979

Taká klasická párty. Plno tancujúcich ľudí, bazén, dvojica v kúpeľni, toaleťáky všade naokolo a suseda s natáčkami volajúca políciu. Typické zneužitie rodičovskej neprítomnosti zakončí výlet do samoobsluhy a pár policajtov.

2. Jimmy Eat World – The Middle

Ďalší nápad je z dielne Jimmy Eat World. Stačí doma trochu prikúriť a urobiť žúrku v spodnej bielizni. Komu bude už príliš teplo, môže skočiť do bazéna alebo sa s niekým zatvoriť do chladničky.

3. The Paranoid – Noc Patrí Nám

Párty klip na slovenský spôsob. ,,Neplánované veci, tie majú svoj význam a sú vždy najlepšie,” spieva spevák Igor. Tak nič neplánujte, nechajte tiecť šampanské a ani nebudete vedieť ako, skončíte s blondínkou pri sebe a červenovláskou na sebe.

4. Beastie Boys – Fight For Your Right

Rodičia odišli z domu, môžeme pozvať všetkých našich priateľov a dať si sódu a koláč. Dúfam, že sa tu neukážu nijakí zlí ľudia.

5. Marilyn Manson – Tainted Love

Komu by sa zachcelo vidieť svojich priateľov nahodených do čiernych latexových oblečkov, zvolí štýl Mansonovho klipu Tainted Love. A kto celý rok najviac poslúchal, dostane kostým zajačika.

6. Metallica – Whiskey In The Jar

Dom plný opitých sexi rockeriek, ktoré nemajú zábrany. Sen každého (nielen) rockera. Ak zopakujete takéto niečo, určite zverejnite video. Celé mužské osadenstvo vám bude závidieť. 

7. Steel Panther – Party Like Tomorrow Is The End Of The World

Ako by ste sa zabávali, keby ste vedeli, že na druhý deň bude koniec sveta? Pozrite sa, ako to roztočili Steel Panther. Ich párty spĺňa všetky požiadavky na dokonalú zábavu. Ak to bude u vás na Silvestra vyzerať takto, nezabudnite nám poslať pozvánku. 

Na záver ešte hymna všetkých bytových, domových, chatových a hotelových akcií.

https://youtube.com/watch?v=8lVbe0inZ7Q

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *