TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

5 vecí, ktoré môže robiť rocker v aute

Aj keď auto nemá úplne každý, považuje sa dnes za bežnú súčasť vlastníctva rodiny. Je to najjednoduchšia doprava na rôzne vzdialenosti, môžete si do neho zobrať vecí, koľko sa zmestí a nehovoriac o tom, že dobré auto pomáha vytvoriť dobrý dojem nielen pri flirtoch. Prečo by ale auto mohlo byť najlepším priateľom rockera?

1. Prevoz nástrojov

Keď ide kapela na koncert, asi by nebolo veľmi praktické niesť si naň gitary v spoji autobusovej dopravy. Čo gitary, ale bicie? Najlepšie je popchať všetko do auta, ideálne do dodávky a hor sa rozdávať ľuďom radosť prostredníctvom vlastnej hudby. A aj „nekapelníci“ si občas potrebujú doviezť gitaru na opekačku či chatu.

2. Základňa na festivaloch

Ak aj nie ste člen kapely, ale milujete živú hudbu, chodíte na koncerty či festivaly. Zaparkovať auto na trávnatom parkovisku festivalu, otvoriť kufor, posadať si na jeho okraj, zoskupiť priateľov okolo neho a vytiahnuť fľaše, má svoje neobyčajné čaro.

3. Namiesto koncertu

Rockerovi sa stane, že nie je práve na koncerte, ale má chuť na poriadne hlasnú muziku. V aute je to ideálne. Pridá hlasitosť, pootvára okná, nech dá okúsiť kvalitnej hudby aj okoliu a užíva si jazdu. Potom ale pozor na plynový pedál, s poriadnou hlasitosťou sa nejako rýchlejšie lepí na podlahu. A pozor aj na headbang za volantom. Nechcete chodiť s modrinou na čele od volantu.

4. Namiesto postele I.

Občas okolnosti donútia rockera prespať inde ako vo vlastnej posteli, napríklad na tom festivale. Keď nemáte stan alebo ho odnesie dažďová voda, poslúžiť na účel spánku môže aj auto. Nie je to úplne ono ani keď sa sklopia sedačky, ale stále lepšie ako v stane plnom vody na plávajúcej karimatke.

5. Namiesto postele II.

Možno aj na festivale (tam sa to môže dočkať nečakaného obecenstva), no skôr niekde „na samote u lesa“. Auto sa dá vymeniť za stereotypnú posteľ a môže poslúžiť ako „hniezdočko lásky“.  

 

Rockerom aj „nerockerom“ sa auto na rôzne takéto zábavky aj bežné veci naozaj zíde. A teraz sa to všetko dá vychutnávať bez starostí a myšlienok na to, či máte všetky kontroly v poriadku. Neriskujte pokutu a registrujte sa v aplikácii www.carapp.info, ktorá stráži dátumy vašej autolekárničky, technickej aj emisnej kontroly. A za peniaze, ktoré ušetríte na pokute, choďte radšej na nejaký koncert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *