TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Vypočujte si nový singel od Ringo Starra

Nový singel Here’s To The Nights sa nahrával počas lockdownu s pomocou zástupu prominentých starých, ale aj nových priateľov, včítane Paul McCartneyho a dlhodobého spolupracovníka Joe Walsha.

Na konci tohto dlhého a bezprecedentného roku slávny “chrobák” Ringo Starr ponúka nielen svojim fanúšikom, ale aj všetkým ľuďom na tejto planéte posolstvo mieru, lásky a priateľstva prostredníctvom svojho nového singla Here’s to the Nights. Skladba, ktorú napísala slávna skladateľka Diane Warren, sa objaví na jeho budúcoročnom EP-čku, ktoré pod názvom Zoom In vychádza 19. marca 2021.

Okrem ďalšieho ešte žijúceho “chrobáka” Paula McCartneyho a dlhoročného priateľa Joe Walsha sa nahrávania singla zúčastnili mená ako FINNEAS, Sheryl Crow, Chris Stapleton, Lenny Kravitz, Ben Harper, Dave Grohl, Jenny Lewis, Corinne Bailey Rae, Eric Burton a Yola.

“Keď mi Diane predstavila túto skladbu, okamžite som sa zamiloval do jej sentimentu,” hovorí Ringo a dodáva: “Je to druh skladby, ktorú by chcel spievať každý a je skvelé, že sa ku mne pripojilo toľko skvelých muzikantov. Chcel som ju vydať teraz pred koncom roka, lebo mi pripadalo skvelé zakončiť tento hrozný rok niečím pozitívnym. Takže tu sú noci, na ktoré nechcem spomínať a priatelia, na ktorých nezabudneme – prajem Vám mier a lásku v roku 2021.”

Here’s to the Nights zahŕňa aj sprievod, ktorý nahrala renomovaná banda muzikantov, včítane Steve Lukathera (gitara), Benmont Tencha (piano) z The Heartbreakers, Bruce Sugara (synth gitara), basáka Nathan Easta, huslistu Charlie Bisharata a violončelistu Jacoba Brauna.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *