TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Vychádza história rocku a metalu v knižkách pre deti

Vybrať darček deťom nielen na Vianoce môže byť niekedy ťažké. Hoci je na trhu veľké množstvo hračiek, hier a elektroniky, ktoré môžu rodičia zvážiť, nie vždy je to „trefa do čierneho“. Avšak rodičia, ktorých deti sú fanúšikmi rockovej a metalovej hudby, majú konečne možnosť darovať svojim potomkom niečo, čo ich poteší a zároveň rozšíri ich vedomosti o obľúbenom hudobnom žánri.

 

Spisovateľka a fanúšička metalovej hudby Lav Nandall prichádza s detskou knižkou Don´t Fear The Dark, ktorá je prvým zväzkom z 11-člennej série knižiek s touto tematikou. „Jedenásť kníh sa zameriava na vzdelávanie mladých headbangerov o hudobnej scéne, na ktorú sa spoločnosť pozerá rôznymi spôsobmi. Zároveň knihy apelujú na to, že sa netreba báť tohto druhu hudby.“

 

Knižky sú prvé svojho druhu, keďže tému rockovej a metalovej hudby pre mladšie publikum zatiaľ nikto nespracoval. V knižkách sa otvárajú diskusie o inšpirácii, umeleckej kariére, vyhláseniach a dobrodružstve, akým rocková a metalová hudba nepopierateľne je.

 

Ak by ste mali záujem si knižky objednať, je potrebné kontaktovať priamo spisovateľku na jej e-mail airguitarblog@gmail.com. 

Vychádza história rocku a metalu v knižkách pre deti Vychádza história rocku a metalu v knižkách pre deti


Použité zdroje:
loudersound.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *