TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

V októbri vychádza kniha o THE WHO

Knižné vydavateľstvo Sonicbond Publishing ohlásilo vydanie knižnej publikácie “The Who: Every Album, Every Song”, ktorá skúma a analyzuje štúdiové albumy legendárnej kapely THE WHO, včítane posledného “The Who” z roku 2019. Vydanie je ohlásené na 28. októbra.

Kniha “The Who: Every Album, Every Song” sleduje dlhú a rôznorodú históriu a okrem štúdiových albumov skúma aj skladby, ktoré neboli súčasťou albumov, kompilácie, koncertné dosky a aj soundtracky. Toto všetko robí z knihy najkomplexnejšieho sprievodcu histórie THE WHO, aký kedy bol publikovaný a je jedno, či ho bude čítať zarytý fanúšik, alebo len bežný receptor, ktorý niekdy zachytil rockovú operu “Tommy”.

Autorom publikácie “The Who: Every Album, Every Song” je hudobný žurnalista Geoffrey Feakes. Jeho prvá kniha “The Moody Blues On Track” vyšla v roku 2019. Je dopisovateľom hudobnej stránky Dutch Progressive Rock Page vzniknutej v roku 2005. Autorov prvý koncert THE WHO sa konal v Sundown v Edmontone, čo je časť Londýna, v decembri roku 1973. Geoffrey Feakes momentálne žije v britskom Wakefielde v oblasti West Yorkshire.

V októbri vychádza kniha o THE WHO

Prebal knižnej publikácie “The Who: Every Album, Every Song”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *