TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Stolen Money debutuje s údernou doskou The Game

Stolen Money vydali debutový album The Game. Svojou tvorbou odkazujú na moderný rockn’roll, ktorý si nachádza svojich fanúšikov aj u vekovo mladších poslucháčov.

Dali sme si načas. Chceli sme našu hudbu dostať presne do tejto fázy, uležať si v hlave podstatné veci a vyjsť s albumom von, až budeme vyzretejší a technicky zdatnejší.

spevák Andrej Mičan

Stolen Money nahrali svoj debut v štúdiu LVGNC. Nájdete na ňom 10 skladieb, kombinovaných špinavým ale moderným zvukom rockn’rollu a dvomi „dojákmi“. K debutovému albumu pripravujú videoklip na titulnú skladbu Play the Game. Na debute si dali chalani z Dolného Kubína naozaj záležať. Pracovali na ňom od roku 2018.

Nahrávky odzrkadľujú vývoj hudobníkov od prvých predstavení, cez spolupráce s producentami až po vlastný zvuk „Dali sme si načas. Chceli sme našu hudbu dostať presne do tejto fázy, uležať si v hlave podstatné veci a vyjsť s albumom von, až budeme vyzretejší a technicky zdatnejší.“ Povedal nám spevák Andrej Mičaň.

The Game, Stolen Money
The Game, Stolen Money

S produkciou albumu The Game pomáhali s chalanom Radoslav Hanzel (ElevenHill) a Oliver Filner (Rakovicky). O mix sa postarali Marek Rakovický (Rakovicky) a Kevin (Stolen Money). „Máme výhodu, že náš šikovný bubeník Kevin je aj zvukový inžinier. Pracoval na tom, aby bol album zmixovaný v čo najlepšej kvalite. Našťastie, môže sa učiť od Mareka Rakovického, ktorý mu s mixom pomáhal a dodával cenné skúsenosti.” objasnil Andrej.  O finálny mastering sa postaral Peter Halgaš.

Debutový album je dostupný na všetkých streamových službách a Vinyly sa pripravujú vo výrobni: „Vinyly a CD sú už objednané a vyrábajú sa. Zároveň máme aj pripravený merche v podobe krásnych tričiek s našim sexy logom.”

Stolen Money sú mladíci z Dolného Kubína, ktorí sa hudbe venujú vo voľnom čase. Sú charakteristickí živelnými pódiovými predstaveniami a aktívnou spoluprácou s publikom. K albumu pripravujú krst a turné po celom Slovensku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *