TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Steve Lukather pripravuje sólový album

Člen legendárnych rockerov TOTO, gitarista Steve Lukather, potvrdil, že dokončil a skompletizoval materiál pre svoj ôsmy sólový album, ktorý bude nasledovníkom opusu “Transition” z roku 2013 a vyjde v najbližších mesiacoch cez vydavateľstvo Mascot.

Lukather povedal: “Mal som obrovské šťastie, že som sa dostal do štúdia a s kamarátmi sme dali dohromady tento materiál ešte pred týmto vírusom.”

“Mojím konceptom bolo zobrať sa s mojimi priateľmi do štúdia a bez väčšieho skúšania to nahrať,” hovorí ďalej. “Ja a [Jeff] Babko, Joseph [Williams, TOTO] a [David] Paich, sme spolu napísali nejaké veci a potom sme ich v štúdiu nahrali v zostave: Jeff Babko na klávesy; David Paich na organ a piano, ktorých doplnil Jorgen Carlsson z GOV’T MULE na basgitaru a na škopky hral Gregg Bissonette. Všetko sa nahrávalo naživo, dokonca aj moje sólové linky sú skoro improvizácie robené priamo v štúdiu naživo. Stará škola, čisté sedemdesiate roky. Dokonca sme urobili aj zopár coververzií zo sedemdesiatok, aby sme sa nastavili na nahrávanie.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *