TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Rage s novou zostavou a novým klipom

Teutónsky Rage je späť z korona krízy a hneď s dvojitou dávkou metalového tresku: ako sa už šepkalo v zákulisí, gitarista Marcos Rodriguez opustil kapelu. Vokalista a basák Peavy Wagner privítal na palube hneď dvoch nových zaklínačov šiestich strún. Ako prvý bol predstavený Stefan Weber (ex-Axxis) v rámci online show pre METAL HAMMER začiatkom mája a teraz kapela privítala aj ďalšieho nového člena Jean Bormanna (predtým v Angelic, Rage & Ruins). Popri Peavym, škopkár Vassilios “Lucky” Maniatopoulos pokračuje s kapelou, na margo čoho Peavy povedal: “Chceme, aby Rage bola zase štvorčlenná kapela, s dvomi gitaristami ako za čias Black In Mind a End Of All Days. Po Marcosovom návrate na Tenerife, keď už nebol k dispozícii, som nemal inú možnosť, ako prijať dvoch mladých gitaristov.”

Úplne novú zostavu Rage máte možnosť vidieť a počuť poprvýkrát vo videoklipe k skladbe ‘The Price Of War 2.0’, čo je vlastne nová verzia skladby z albumu Black In Mind, vydanej 12. júna 2020 na všetkých online kanáloch.

Peavy: “Ako vidieť v klipe, Stefan a Jean sa dokonalo dopĺňajú. Obaja sú mladí a prinesú do kapely závan čerstvej energie. Túto skladbu sme vybrali zámerne, lebo sme chceli oživiť a pripomenúť zvuk z éry albumu Black In Mind. Track bol prakticky nahraný naživo, len s niekoľkými drobnými úpravami.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *