TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Členovia HIM a AMORPHIS majú kapelku FLAT EARTH

FLAT EARTH je názov novej kapely založenej bývalými členmi HIM – gitaristom Mikko “Linde” Lindströmom a škopkárom Mika “Gas Lipstick” Karppinenom s ex-členom AMORPHIS – basákom Niclas Etelävuoriom a členom POLANSKI – spevákom Anttoni “Anthony” Pikkarainenom. Kapela uverejnila oficiálny textový videoklip na nový singel “Neverhappy”. Skladba pochádza z ich pripravovaného druhého albumu, ktorý pravdepodobne vyjde ku koncu tohto roka.

Pikkarainen hovorí o “Neverhappy”: “Skladba je o ľuďoch, ktorí nikdy nebudú šťastní.”

Už prvý singel kapely “Blame”, ktorý mal premiéru na Radio Rock v roku 2018, okamžite získal popularitu a prevalcoval najprv fínske, neskôr aj európske rebríčky. Nasledujúci “Cyanide” im zabezpečil verejné uznanie a miesto predkapely na koncerte ALICE IN CHAINS v Helsinkách.

Ich debutový album “None For One” vyšiel v novembri 2018 cez vydavateľstvo Drakkar Entertainment. Nahrávali ho v helsinských štúdiách Finnvox s producentom Hiili Hiilesmaa, ktorý predtým spolupracoval s HIM, AMORPHIS, THE 69 EYES a APOCALYPTICA.

Začiatkom roku 2019 FLAT EARTH znovu vstúpili do štúdia, aby začali nahrávať nasledovníka albumu “None For One” spolu s legendárnym producentom Timom Palmerom.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *