TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Nová už druhá skladba od Avatar

Švédski kovotepci AVATAR ponúkajú na vnem svoju ochutnávku nového albumu “Hunter Gatherer”, ktorý oficiálne vychádza 7. augusta cez vydavateľstvo Entertainment One (eOne). Skladba nesie názov “God Of Sick Dreams” a je to už druhý singel z nového opusu.

Od výbušných riffov prvého singla “Silence In The Age Of Apes” si môžeme teraz vypočuť inú, temnejšiu a futuristickejšiu tvár dnešných AVATAR. Ich odvážny manifest “Hunter Gatherer” je nemilosrdnou štúdiou neustálej a rýchlo rastúcej bezradnosti ľudstva mieracieho do neistej budúcnosti, ktorú ešte podtrháva temnejšie hudobné myslenie kapely. Ich nová doska je zatiaľ najtemnejším a najhriešnejším počinom v ich doterajšej diskografii s hlbokými odkazmi na krutosť, pohŕdanie a deprivácie. 

V roku 2019 sa AVATAR zišli spolu s producentom Jay Rustonom (STONE SOUR, SLIPKNOT, ANTHRAX) v kalifornských Sphere Studios v Los Angeles, kde vytvorili základy skladieb na “Hunter Gatherer” takým spôsobom, akým tvorili aj predtým na opuse “Hail The Apocalypse” (2014).

Nová už druhá skladba od Avatar

Artwork nového albumu.

Zoznam skladieb nového albumu:

01. Silence In The Age Of Apes

02. Colossus

03. A Secret Door

04. God Of Sick Dreams

05. Scream Until You Wake

06. Child

07. Justice

08. Gun

09. When All But Force Has Failed

10. Wormhole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *