TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Pozrite si animované video od Volbeat k skladbe Leviathan

Dánska rocková pýcha VOLBEAT vydala nové animované video k skladbe Leviathan. Ide zatiaľ o posledný singel z ich minuloročného 7. albumu Rewind, Replay, Rebound. O réžiu aj animáciu (založená je na návrhu, ktorý sa objavil aj na albume) sa postaral Steven Mertens. Kapela sa momentálne nachádza pod vydavateľstvom Republic Records.

Frontman kapely, Michael Poulsen, povedal, že v skladbe spieva z pozície mladého chlapca a jeho predstavivosti pri pohľade z okna jeho izby. „Chlapec už tuší, že svet môže byť zlým miestom plným zlých ľudí,“ povedal Poulsen pre Billboard. „Ako mladík chce celý svet očistiť od zloby, no tuší, že to nedokáže. Verí však, že dokáže nadviazať kontakt s Leviatanom, podmorským monštrom, a spoločne dokážu svet zbaviť všetkých zlých vecí.“

Že to je od minulého roka veľmi úspešný album, svedčí aj umiestnenie skladby Die To Live na prvých priečkach rockových hitparád. Zároveň s piesňou preskočili kapelu U2 v počte prvých zahraničných singlov v rebríčku mimo Ameriku. Na albume sa okrem iných objavil so sólom aj Gary Holt (EXODUS, SLAYER) v skladbe Cheapside Sloggers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *