TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Power metalová nálož Soulbound od kanadských Unleash The Archers

Len pred necelým rokom vydala kanadská melodic power metalová kapela UNLEASH THE ARCHERS ich EP s názvom Explorers. Kvarteto okolo Brittney Slayes sa chystá na vypustenie ich v poradí piateho štúdiového albumu s názvom Abyss, ktorý by mal vyjsť 21. augusta cez Napalm Records. Po prvom singli Abyss skupina vydala ďalší s názvom Soulbound.

Tieto dve skladby dostanú v deluxe Earbook edícii albumu aj netradičné gothic-folk-pop verzie, čo bude vôbec prvýkrát, kedy niečo podobné kapela spravila. O tejto skutočnosti sa vyjadrila Brittney Slayes nasledovne: „Dúfam, že si tieto alternatívne verzie skladieb AbyssSoulbound užijete, pretože ukazujú našu hudobnú stránku, ktorú by sme inak nemali ako ukázať. Všetci počúvame najrôznejšie hudobné žánre, ale tieto dva bonusové songy umožnia nahliadnuť do hudby, ktorú sme počúvali popri skladaní albumu Abyss… Nejde pritom len o metal, ale aj o synthwave, pop a dokonca aj country!“

Došlo aj na slová o albume: „Je to klasický boj dobra zo zlom, svetla proti temnote, ale aj osoby proti sebe samej. Postava Nesmrteľného bojuje s dobrom aj zlom, ktoré sa v ňom ukrýva. Na konci sa musí rozhodnúť, či je len nástrojom druhých, alebo osobou so slobodnou vôľou a možnosťou vybrať si vlastnú cestu; problémy, s ktorými sa asi dokáže stotožniť každý človek“, vyjadrila sa Brittney.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *