TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Ozzy začal nahrávať nový album. Ako to len robí?

Len tento február vydal Ozzy Osbourne svoj nový a doposiaľ posledný sólový album Ordinary Man. Už tesne po tom sa vyjadril, že nehodlá byť v ústraní a plánoval nahrávanie ďalšieho materiálu. Najnovšie máme informáciu o tom, že Ozzy už na novom albume pracuje! Ďalšia hudba sa tak k nám dostane oveľa skôr, než sa predpokladalo a to aj napriek Ozzyho pokročilému veku a zdravotným problémom.

Túto informáciu priniesol Osbourne v rozhovore pre Radio.com a potvrdil, že opäť pracuje s producentom Andrewom Wattom. „Aktuálne pracujem na novej nahrávke a znova som začal pracovať s Andrewom. Je to niečo, čo ma každé ráno dostane z postele a to, prečo som stále tu. Tvorba na predošlom albume mi zachránila život. Je to lepšie, než aby som celý deň sedel na zadku a čakal, kým táto vy****ná pandémia skončí. Tak som si povedal, že to dám, veď mám predsa všetok čas na svete, aby som spravil čo najlepší album.“

Zatiaľ nevieme, kto sa postaví na albume za nástroje. Na predošlom albume Ordinary Man to bol Watt na gitare, Duff McKagan na base a Chad Smith na bicích.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *