TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

ED SHEERAN odohrá koncert ako súčasť futbalového Eura

Spevák ED SHEERAN organizuje koncert v rámci futbalového Eura. Informoval o tom v spoločnosti slávneho futbalistu Davida Beckhama prostredníctvom sociálnych sietí.

Koncert UEFA EURO 2020 sa uskutoční 25.6.2021 na štadióne Ipswich Town a virtuálne bude zadarmo k videniu exkluzívne na hudobníkovom tiktokovom profile @edsheeran. Sheeran vo videu, ktoré zdieľal na TikToku, doslova uviedol, že okrem populárnych hitov prvýkrát zahraje aj novú skladbu, čo pochopiteľne vyvolalo vlnu špekulácií. Hovoril o predvianočnej piesni Afterglow alebo sa fanúšikovia dočkajú úplnej novinky? Show sa bude ešte dvakrát reprízovať – 26.6. a tiež 9.7.2021.

Pripomíname, že spevák minulý rok v Anglicku obdržal dve špeciálne ocenenia, obe sa týkali britských hitparádových rekordov. V rokoch 2010 – 2019 strávil Sheeran dokopy 79 týždňov na prvom mieste singlového či albumového rebríčka a naviac hneď s dvanástimi projektmi, čo sa nikomu inému nepodarilo. Podľa spoločnosti, ktorá sleduje oficiálne štatistiky a zverejňuje ostrovný charts, tak je najúspešnejším interpretom dekády.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *