TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Mohli by Kerry King a Phil Anselmo založiť nový spoločný hudobný projekt?

Thrashová legenda SLAYER to definitívne(?) zabalila, ale Kerry „Fucking“ King spomaľovať nehodlá. Jeho žena Ayesha sa vyjadrila na adresu kapely stručne a jasne – podľa nej je to definitívny koniec. King je pozitívny aspoň vo vyjadreniach, že od neho „vždy dostaneme novú hudbu“.

Nedávno sa vyjadril aj k jeho aktuálnemu pôsobeniu: „Povedzme, že Dean ma neupísali len tak pre nič,“ povedal v rozhovore. Zatiaľ nie je známe, čo to presne znamená, ale z predošlých vyjadrení je zrejmé, že Kerry sa odísť len tak nechystá. Pre AZCentral.com sa v roku 2010 vyjadril nasledovne: „Ak niekto skončí, nebudem pobehovať okolo s novým SLAYERom. Ale viem, že moja ďalšia kapela bude ako SLAYER znieť.“

Na Instagrame sa objavila zaujímavá konverzácia medzi bubeníkom Paulom Bostaphom (SLAYER) a Jasonom Bittnerom (OVERKILL, SHADOWS FALL). Bostaph publikoval svoju fotku z karantény, Bittner sa ho spýtal na projekty po SLAYERi. Bostaph sa vyjadril nasledovne: „Niečo sa chystá s mojím priateľom, ktorého veľmi dobre poznáš. Dám ti tri pomôcky.“ Bittner si tipol (?) na zostavu Kerry [King], Gary [Holt] a [Phil] Anselmo] a dodal, že „ale no tak, každý to už vie“. Zároveň s tým sa ale vynára otázka, či by do projektu išiel Gary Holt, ktorý sa podľa jeho vlastných slov plne sústredí na nový EXODUS. Téma bude ešte minimálne pár dní predmetom špekulácií. Páčila by sa vám takáto zostava?

Mohli by Kerry King a Phil Anselmo založiť nový spoločný hudobný projekt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *