TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Každý pondelok Metallica zverejní svoj koncert

Včera večer Metallica uviedla do digitálneho sveta novú koncertnú sériu “#MetallicaMondays”, v ktorej bude kapela pre svojich fanúšikov vysielať každý týždeň, vždy v pondelok, kompletný záznam koncertnej showky. Toto sa udeje na kanáli YouTube a na Facebooku.
Metaloví giganti túto správu oznámili pomocou sociálnych sietí včera v doobedných hodinách. Kapela uverejnila: “Zatiaľ čo dodržujeme všeobecné nariadenia ohľadne pandémie koronavírusu a ostávame doma, zistli sme, že nám chýba živé hranie, a tak sme znovu oprášili naše obľúbené koncerty. Neznejú síce úplne dokonalo, ale teraz viac ako predtým pomocou nich ostávame v spojení s fanúšikmi a dúfame, že sa cez túto udalosť dostaneme. S týmto vedomím Vám prinášame do Vašich domovov sériu Live Metallica!”
 
Včera večer o 20:00 hod. debutovali koncertom z minulého roku: Live at Slane Castle – 8. jún 2019.
 
“Slane je len začiatok… každý týždeň si nalaďte “#MetallicaMondays”, aby ste si mohli vychutnať naše živé showky. Vieme, že nie je to úplne ono, ale verte nám, želáme si, aby sme mohli byť čím skôr s vami!”
 
Od minulej jesene, keď kapela zrušila svoje austrálske turné, Metallica bola mimo očí verejnosti. Oznámila len, že frontman James Hetfield sa od roku 2002, znovu vracia na odvykaciu kúru, aby bojoval proti svojim závislostiam.
 
Po rehabilitácii sa Hetfield verejnosti predstavil po prvýkrát až 30-teho januára tohto roku pri otvorení výstavy v Petersen Automotive Museum v Los Angeles, na ktorú poskytol desať automobilových veteránov zo svojej zbierky.
Metallica včera oznámila, aj že aprílové juhoamerické turné sa prekladá na december a okrem toho ruší všetky májové koncerty konajúce sa na troch festivaloch: Epicenter v Charlotte, Welcome To Rockville v Daytone a Sonic Temple v Columbuse.
 

Každý pondelok Metallica zverejní svoj koncert

Plagát propagujúci predmetný koncert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *