TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Kniha ‘Rust In Peace’ o Daveovi Mustainovi bude mať predslov od Slasha

Knižné vydavateľstvo Hachette Books stanovilo termín vydania knihy s názvom “Rust In Peace: The Inside Story Of The Megadeth Masterpiece” (predtým “Building The Perfect Beast”) na ôsmeho septembra tohto roku. Už podľa názvu je jasné, že ide o novú publikáciu o Daveovi Mustaineovi, spevákovi, gitaristovi a primárnemu skladateľovi skupiny MEGADETH, pôvodnému sólovému gitaristovi METALLICA, a autorovi  bestselleru “Mustaine: A Heavy Metal Memoir”.

Synopsis knihy: ‘Rust In Peace: The Inside Story Of The Megadeth Masterpiece’ detailne popisuje vznik ikonického albumu skupiny MEGADETH svetoznámeho opusu ‘Rust In Peace’, ktorý sa na pulty dostal v roku 1990, v roku neuveriteľnej kreativity v rockovom svete. Je to skutočný príbeh priekopníckeho anti-popu, ktorý sa približoval k bežnému mainstreamu.”

Gitarista Slash bol oslovený, aby napísal úvod a okrem iného skonštatoval: ‘Rust In Peace’ posunul kapelu Megadeth na vrcholné miesto na rockovej mape… názov Megadeth sa stal pojmom a bežným slovom v každej domácnosti… a chápem, že je dôležité výročie vzniku albumu ‘Rust In Peace’ osláviť, lebo tento moment je veľmi dôležitý nielen pre MEGADETH, ale pre celú heavymetalovú scénu.”

Kniha 'Rust In Peace' o Daveovi Mustainovi bude mať predslov od Slasha

Prebal knihy “Rust In Peace: The Inside Story Of The Megadeth Masterpiece”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *