TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Kirk Hammett má tonu nových riffov pre ďalší Metallica album

Gitarista Kirk Hammett ťaží z aktuálnej situácie maximum a na sociálnej sieti Instagram zverejnil krátke Boomerang video s gitarou v ruke. Momentálne pracuje na nových riffoch a dúfajme, že to neskončí tak, ako v minulosti, keď si všetko, čo nahral, uložil na iPhone a následne ho stratil. Ale späť k novinkám.

Jeho vyjadrenie hovorí za všetko: „Veci momentálne nie sú také ako zvyčajne, ale držím sa, som v pohode, v bezpečí a pracujem na nových riffoch… dúfam, že ste všetci v poriadku.“ METALLICA rušila koncerty ešte predtým, ako plne vypukol koronavírus. Bolo to kvôli Jamesovi Hetfieldovi a jeho odvykačke od alkoholu. Hammett tak má už dlhšie kopec času, ktorý využíva, zdá sa, naplno.

Minulý október sa pre Cosmo Music vyjadril, že má „tonu bohovského a skvelého materiálu“ pre ďalší METALLICA album. Ďalej pokračoval: „Mám kopec napísaných vecí, ktoré som odložil pre kapelu na potom. Na poslednom albume som nemal skoro nič, pretože som väčšinu nápadov stratil s telefónom – bolo ich cez 500. Dlho mi trvalo, kým som sa z toho dostal. Momentálne ale mám toho kopec a neviem sa dočkať, kedy to ukážem chalanom a premeníme to na hudbu, nahrávku a vydáme našlapaný metalový album.“ Zatiaľ posledným albumom kapely je Hardwired… To Self-Destruct z roku 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *