TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Jeff Beck a Johnny Depp nahrali skladbu Johna Lennona

Legendárny gitarista a člen Rock And Roll Hall Of Fame, introvert Jeff Beck je súčasťou jednej z najzaujímavejších kolaborácii v rockovej histórii, keď sa zase spojil s búrlivákom, hercom a muzikantom Johnny Deppom. Ich hudobné spojenectvo trvá niekoľko rokov, ale zatiaľ sa odohrávalo len v súkromí. Avšak dočkali sme sa, lebo dvojica vydala svoj prvý singel, ktorý je vlastne ich verzia klasickej skladby “Isolation” od Johna Lennona. Dá sa už streamovať alebo stiahnuť cez vydavateľstvo Atco/Rhino Records.

“Isolation” je klasická gitarová čarokresba Jeffa Beck s vokálom Johnny Deppa, s Beckovým dlhodobým spolupracovníkom Vinnie Colaiutom na škopky a basovými linkami Rhondy Smith. Poprvýkrát túto skladbu hrali minulý rok v septembri na Crossroads Guitar Festival v Texase, ktorý poriada Eric Clapton.

“Johnny a ja už spolupracujeme dlhšie a túto skladbu sme nahrali minulý rok, keď sme boli spolu v štúdiu,” povedal Jeff. “Nepredpokladali sme, že ju vydáme tak skoro, ale vzhľadom na dnešnú celosvetovú situáciu sme sa rozhodli, že je dosť aktuálna. Takže počúvajte a dúfam, že vám naša verzia poskytne pohodu v nútenej izolácii.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *