TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Vychádza kniha ‘Iron Maiden: Every Album, Every Song’

Knižné vydavateľstvo Sonicbond Publishing vydáva novú publikáciu s názvom “Iron Maiden: Every Album, Every Song” a jej autorom je Steve Pilkington.

Keď sa spomenie termín “heavy metal”, okamžite väčšine z nás napadne asi IRON MAIDEN. Je to kapela, ktorá pre mnohých z nás znamená to najlešie z metalovej scény už od svojich počiatkov ako poprednej kapely New Wave Of British Heavy Metal v osemdesiatkách, až po epické a progresívne diela, ktoré vydali v nedávnej dobe. Pravdepodobne aj fanúšik, ktorý neholduje heavy metalu, by ich nazval ako typických predstaviteľov tohto žánru. Táto publikácia rozoberá každú skladbu, ktorú kapela nahrala od útočného, skoro punkového debutu s pôvodným vokalistom Paulom Di’Anno, cez najslávnejšie roky s Bruce Dickinsonom, až po zatiaľ posledný epický dvojalbum “The Book Of Souls”.

Vďaka svojim skúsenostiam, ktoré získal ako novinár a editor, Pilkington poskytuje skvelého sprievodcu tvorbou Iron Maiden od skladby “Prowler” až po dlhočiznú kompozíciu “Empire Of The Clouds”, samozrejme, zaznamenáva zmeny v zostave, a tak vytvára ucelenú históriu kapely.

Publikácia “Iron Maiden: Every Album, Every Song” vychádza v paperbackovom vydaní.

 

Pilkington je hudobný publicista, novinár a editor, bývalý šéfredaktor plátku Classic Rock Society, momentálne pôsobiaci ako co-administrátor rockového webzinu Velvet Thunder a redaktor týždennej relácie  “A Saucerful Of Prog”, ktorá sa vysiela cez internet. Nedávno mu vyšli publikácie ako “Deep Purple And Rainbow On Track”, “The Rolling Stones On Track” a “Monty Python On Screen”, všetko pre vydavateľstvo Sonicbond. Napísal aj oficiálnu biografiu legendárneho gitaristu Gordon Giltrapa. Žije v britskom Wigan, v Lancashire.

Vychádza kniha 'Iron Maiden: Every Album, Every Song'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *