TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

V novembri vychádza publikácia o THIN LIZZY

Knižné vydavateľstvo Sonicbond Publishing vydáva 27. novembra tohto roku publikáciu s názvom “Thin Lizzy: Every Album, Every Song”, ktorá rozpitváva tvorbu legendárnych írskych hard-rockerov THIN LIZZY.

THIN LIZZY vznikla v írskom Dubline v roku 1969 z trosiek kapely ORPHANAGE, v ktorej pôsobili škopkár Brian Downey a charizmatický frontman a basgitarista Philip Lynott. Pridali sa k nim dvaja rodáci z Belfastu, gitarista  Eric Bell a klávesák Eric Wrixon a THIN LIZZY boli na svete. Kapela sa vyvinula prostredníctvom mnohých inkarnácií, cez psychedelické power trio cez klasickú štvročlennú zostavu až po heavymetalových hrdinov.

Autor publikácie, Graeme Stroud, je muzikant a spisovateľ, ktorý hrá na sólovú gitaru od sedemdesiatych rokov. Dlhé roky je dopisovateľom mnohých webov a blogov, kde píše o hudobných, ale aj o iných témach. Už päť rokov je recenzentom a príležitostným redaktorom magazínu Rock Society, ktorý sa špecializuje na rockové a bluesové subžánre. Od roku 2019 píše aj pre webovú stránku VelvetThunder.com. Jeho prvá kniha bola “Status Quo – Song By Song”, ktorá sa dostala na pulzy v roku 2017. Žije v anglickom Kente.

V novembri vychádza publikácia o THIN LIZZY

Takto bude vyzerať prebal publikácie “Thin Lizzy: Every Album, Every Song”.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *