TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Soulfly vydali nový živák Live Ritual NYC MMXIX

 

Už sú to skoro dva roky, čo SOULFLY vydali svoj vynikajúci album Ritual. Bezprostredne potom nasledovalo celosvetové turné, ktoré sa zastavilo aj v New Yorku. Práve z tejto šou je aj najnovšia nahrávka s názvom Live Ritual NYC MMXIX. Koncert sa odohral 11. februára a o zmixovanie a mastering sa postaral Charles Elliot. Na obale albumu nájdeme koláž fotografií zo živých vystúpení, o ktoré sa postaral Rodrigo Fredes.

Samozrejme, s vydaním prišlo na rad aj pár sprievodných slov od Maxa Cavaleru: „New York je očarujúce mesto; mesto, ktoré nikdy nespí! Vždy sa teším na to, keď v New Yorku hráme. Gramercy je skvelým miestom a vojaci pod zástavou SOULFLY boli v predných líniách preplneného bojového poľa. Hýbali sa ako nejaký divoký kmeň. Dúfam, že táto nezabudnuteľná noc plná metalu v NY pozdvihne vašu náladu počas karantény. Rozbaľte si vlastný kotol priamo v obývačke! Spoločne sa cez to dostaneme! Nech započne rituál!“

Podľa Maxových vlastných slov je Ritual jedným z jeho najobľúbenejších albumov od SOULFLY, pretože v sebe kĺbi tie najvýraznejšie prvky kapely. Zároveň je v niektorých ohľadoch podobný kultovému albumu Chaos. A.D. od SEPULTURY.

EP Live Ritual NYC MMXIX obsahuje sedem skladieb v tomto poradí:

01. The Summoning
02. Under Rapture
03. Fire
04. Porrada
05. Ritual
06. I And I
07. Back To Primitive

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *