TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Seether majú v rukách dokončený 8. štúdiový album

Skupina SEETHER z Južnej Afriky práve dokončila práce na novom štúdiovom albume. V poradí 8. nahrávka bola potvrdená spevákom a gitaristom v jednej osobe, Shaunom Morganom, počas živého chatu a akustickej sekcie v nedeľu 24. mája.

Album zatiaľ nemá názov, resp. nie je oficiálne oznámený, no už teraz o ňom vieme veľmi zaujímavé informácie: „Album je hotový a podľa mňa by mal vyjsť niekedy v auguste,“ vyjadril sa Morgan. „Veľa z neho sme zložili v priebehu posledných desiatich mesiacov. Dokopy bolo k dispozícii 40 až 45 skladieb, ktoré sme zamýšľali použiť na albume. Skončili sme tak, že sme to skresali na 21 piesní, čo je oveľa viac, než sme zložili predtým. Nakoniec sme sa ustálili na hodnote 13 skladieb, ktoré budú na štúdiovke.“

Ďalej pokračoval vo veľmi otvorenom a pozitívnom prejave: „Je to zatiaľ môj najobľúbenejší album, aký sme kedy spravili. Tie skladby sú asi najsilnejšie, aké sa nám podarilo kedy zložiť. Som na to nesmierne hrdý. Opäť som to produkoval ja s Mattom Hydeom (SLAYER, DEFTONES) a o post inžiniera celého projektu sa postaral Corey Lowery (gitara) a myslím, že je to poriadna pecka. Pracovali sme v malom štúdiu Dark Horse v Tennessee a tých 21 skladieb sme spravili za 17 dní. Z pripravených demoverzií sme vyťažili maximum, nestrácali sme čas a naučili sme sa s nimi pracovať už dopredu. Verím, že si album užijete. Mne sa páči“, dodal so smiechom. Zatiaľ posledný album Poison The Parish vyšiel kapele v roku 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *