TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

PRIMAL FEAR naverbovali Tarju

Germánski siloví kovotepci PRIMAL FEAR práve nahrávajú svoj nový päťskladbový singel, ktorý pod názvom I Will Be Gone vychádza budúci rok, presnejšie 9. apríla cez vydavateľstvo Nuclear Blast. Súčasťou bude aj exkluzívna nová verzia prekrásnej, ale bolestnej balady I Will Be Gone, na ktorej nahrávanie kapela naverbovala bývalú členku NIGHTWISH, speváčku Tarju Turunen.

I Will Be Gone získala novú,hlbšiu a melancholickú atmosféru vďaka neuveriteľne emocionálnemu prejavu Tarji, ktorým skladba predstavuje aj inú stránku tvorby PRIMAL FEAR. A toto nie všetko, lebo na tomto EP-čku je aj nikdy nerealizovaná beštia v podobe kompozície Vote Of No Confidence. Táto búrlivá hymna svojimi šiestimi minútami ukazuje, kam bude smerovať budúca tvorba kapely. Tieto dve skladby dopĺňajú gitarová inštrumentálka Rising Fear; masívna strednotempová Leave Me Alone a heavymetalový monument Second To None, ktorými sa I Will Be Gone stáva skvelou odnožou albumu Metal Commando.

Tracklist:

  1.  

01. I Will Be Gone (feat. Tarja Turunen)

02. Vote For No Confidence

03. Rising Fear

04. Leave Me Alone

05. Second to None

Turunen to okomentovala: “Som veľmi rada, že som si mohla zaspievať na tejto prekrásnej skladbe. Oni začínali zhruba v tej istej dobe ako ja a som rada, že mi navrhli spoluprácu. Milujem túto skladbu a som veľmi rada, že som si mohla znovu zarockovať, i keď len v štúdiu. Dúfam, že sa fanúšikom bude výsledok páčiť a dodá im nádej v tejto zvláštnej dobe.”

 

PRIMAL FEAR naverbovali Tarju

Artwork EP-čka I Will be Gone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *