TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Prestal si s koncertami? Skús vybiť energiu inak

S rastúcou popularitou airsoftu zákonite rastie aj ich ponuka. Pre laika je často veľmi ťažké zorientovať sa v širokom výbere. Množstvo značiek a ešte väčšie množstvo modelov, typov a prevedení – z toho sa vám môže ľahko zatočiť hlava. Preto prichádzame na pomoc a predstavíme vám TOP 3 značky airsoftových zbraní, po ktorých sa rozhodne oplatí siahnuť.

UMAREX

Umarex je nemecká značka, ktorá je veľmi obľúbená aj v našich končinách a veľa ľudí, ktorí aspoň trošku pričuchli k airsoftu ju pozná. Vyznačuje sa skvelými replikami, ktoré sú často skoro totožné s originálmi. Výrobcovia si dajú záležať aj na detailoch, ktoré ocenia napríklad zberatelia airsoftových zbraní. Výhodou je aj široký sortiment zbraní, vďaka čomu si pri tejto značke príde na svoje každý.

Z nášho pohľadu sú skvelé najmä ich airsoft pištole a môžeme povedať, že sa UMAREX na ne zameriava najviac. Sú cenovo veľmi dostupné, to im však neuberá na kvalite, spoľahlivosti či kráse. Pokiaľ hľadáte dlhšie a silnejšie zbrane, UMAREX vám otvorí aj tieto dvere – stačí si iba vybrať.

LANCER TACTICAL

Keď sme za gro výroby predchádzajúcej značky označili kratšie airsoftové zbrane, značka Lancer Tactical sa špecializuje najmä na airsoft samopaly, ktoré sú naozaj perfektné. Široký výber modelov a prevedení uspokojí túžby aj toho najnáročnejšieho milovníka airsoftu. Tieto zbrane môžeme zaradiť do strednej cenovej skupiny pre strelcov, ktorí zatiaľ nehľadajú ten najvyšší level, no môžu sa zaradiť už medzi pokročilejších strelcov.

V ponuke však nenájdete iba samopaly, ale aj pušky či krátke airsoftové zbrane. Lancer Tactical dokonca vyrába aj ochranné a taktické pomôcky a ich záber je teda naozaj široký. Značka tak ponúka variabilitu, kvalitu a spoľahlivosť za stále veľmi rozumné ceny.

TOKYO MARUI

Tokyo Marui je japonská značka, ktorú mnohí zaraďujú vo svojom osobnom rebríčku najvyššie. Na Slovensku ju síce dostať, treba ale hľadať. Pokiaľ nájdete, kúpa sa vyplatí.

Značka v sebe spája vynikajúcu odolnosť zbraní prakticky v každom prostredí, špičkovú kvalitu, ktorá vás nesklame a veľký výber zbraní a príslušenstva. Dizajn je tiež perfektný, do detailov prevedení a oku lahodiaci. Vlajkovou loďou Tokyo Marui sú elektrické airsoftové zbrane, ktoré sú navyše naozaj veľmi presné.

Niektorých môže odradiť cena týchto zbraní no ak ste strelcom, ktorý to myslí s airsoftom skutočne vážne, toto je spoľahlivá investícia na dlhú dobu. Nie je teda prekvapením, prečo sa Tokyo Marui pravidelne umiestňuje v recenziách na najvyšších priečkach.

Pokiaľ sa vám z výberu stále krúti hlava, napíšte expertom z internetového obchodu AFG.sk a nechajte si poradiť.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *