TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Pánska móda nemusí byť nudná. Tieto tričká s potlačou vás o tom presvedčia

Pánska móda sa niekedy zdá nudná. Jednofarebné pánske tričká, biele košele a čierne nohavice však nie sú jediným riešením. Obliekať sa môžete štýlovo, hravo a zaujímavo. Stačí, aby ste si vybrali tie správne kúsky. Neviete, čím by ste oživili svoj šatník? Máme pre vás zopár tipov, ktorými vás presvedčíme, že aj oblečenie pre mužov vie byť farebné a príťažlivé.

Čierna a biela sú dobré, ale …

Čierna a biela predstavujú základ šatníka. Je dôležité vlastniť ich, pretože na nich môžete stavať a vytvárať rôzne ďalšie outfity. A síce sú dôležité, netreba to s nimi preháňať. Doma vám stačí jedno čierne a jedno biele tričko.

Keď čiernu a bielu už máte, pri ďalšom nakupovaní sa zamerajte na iné možnosti. Napríklad na dvojfarebné kúsky, prípadne na pánske tričká s potlačou.

Potlačí existuje veľké množstvo. Sú obľúbené, pretože si medzi nimi viete vybrať presne podľa svojho vkusu.

Pánske tričko s potlačou, ModaNoemi.sk
Zdroj: ModaNoemi.sk

Farebná alebo tmavá potlač?

Potlač môže byť farebná alebo čiernobiela. Z možností si vyberajte podľa svojho štýlu a toho, čo najradšej nosíte. Inšpirovať sa môžete tiež najnovšími trendmi a ročným obdobím. Napríklad, na jeseň a zimu sa hodí niečo tmavšie. Tričká v čiernom, bielom či hnedom prevedení sú na toto obdobie ako stvorené.

Počas jari a leta si prídete na svoje pri farebnej potlači. Tá sa bude skvelo kombinovať s ďalšími doplnkami, ako napríklad opaskom.

Pánske tričko s potlačou, ModaNoemi.sk
Zdroj: ModaNoemi.sk

Vytvorte správnu kombináciu

Výrazné tričko znamená len jedno. Ostatné kúsky v outfite by mali byť jednoduchšie. V praxi to vyzerá tak, že k farebnému topu zvolíte klasické modré rifle, čiernu kabelku a jednofarebné topánky.

V outfite nekombinujte viac ako tri farby. Celok by vyzeral chaoticky a sami by ste sa v ňom necítili dobre. Najlepšou obuvou sú tenisky v čiernej a bielej farbe. V lete sú vhodné šľapky.

Vtipné tričká sú samostatnou kategóriou

Vtipné tričká pre mužov sú dnes jednou z najobľúbenejších kategórií. Jedným nápisom alebo potlačou viete pobaviť seba i okoloidúcich. Tričká sú spravidla jednoduchšie, no výstižné. Tak, aby pritiahli pozornosť a v priebehu niekoľkých sekúnd navodili úsmev na tvári.

Nezabúdajte na správny strih

Dizajn trička nie je všetko. Veľmi dôležitý je tiež samotný strih. Ten vie postavu podčiarknuť alebo deformovať.

Na výber máte niekoľko typov. Obľúbený je slim, pretože zvýrazňuje niektoré časti tela. Ak by ste chceli niečo voľnejšie, pokojne siahnite po oversize strihu. Na leto je ako stvorený. A pre klasikov sú tu klasické strihy, nie príliš voľné, no taktiež nie príliš úzke.

Móda nie je nudná

Aj napriek tomu, že sa pánska móda môže zdať nudná, skutočnosť je úplne iná. Zaujímavé tričká s potlačou či nápisom vedia pritiahnuť pozornosť a pobaviť.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *