TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Nový videoklip od veteránov BLUE ÖYSTER CULT

Oficiálny videoklip na novú skladbu s názvom The Alchemist vydávajú rockoví veteráni BLUE ÖYSTER CULT Track pochádza z ich posledného štúdiového albumu, ktorý sa pod názvom The Symbol Remains dostal k svojim fanúšikom len v piatok, 9. októbra cez vydavateľstvo Frontiers Music Srl. Je neuveriteľné, že títo legendárni rockeri vydávajú opus po takmer dvoch desaťročiach, lebo ich predchádzajúci album Curse Of The Hidden Mirror vyšiel v roku 2001.

Intenzívnu kreatívnu víziu kapely stále zabezpečuje originálne jadro skladajúce sa zo spievajúcich gitaristov Donalda “Buck Dharma” Roesera a Erica Blooma, ktorí sú doplnení Richie Castellanom na gitaru a klávesy a dlhoročnou rytmickou sekciou, basákom Danny Mirandom a škopkárom Julesom Radinom.

BLUE ÖYSTER CULT je americká rocková skupina založená v Stony Brook v New Yorku v roku 1967, ktorej rovnomenný debut vyšiel až v roku 1972. Svetoznámymi sa stali predovšetkým vďaka singlom (Don’t Fear) The Reaper, Burnin ‘for You, Cities on Flame with Rock and Roll a Godzilla. Celosvetovo predali 25 miliónov nahrávok, vrátane siedmich miliónov iba v Spojených štátoch.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *