TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Nové video k skladbe Torn Between predstavujú As I Lay Dying

Minulý rok vydali AS I LAY DYING jednu z najsilnejších metalcoreových dosiek a ešte s ňou nepovedali posledné slovo. Novinkou je video k skladbe Torn Between, ktorá sa objavila na siedmom albume Shaped By Fire. Minuloročný album si neužil veľké koncertné turné, pretože kvôli situácii okolo COVID-19 bola kapela nútená zrušiť turné po Spojených štátoch amerických.

Na konci marca kapela uviedla svoj nový song Destruction Or Strenght, ktorý zložili počas nahrávania albumu Shaped By Fire. Skladba bola vydaná ako prostriedok na vyzbieranie financií, ktoré pomôžu členom realizačného tímu kapely v týchto neľahkých časoch. K dispozícii je zadarmo na všetkých streamovacích platformách vrátane Spotify, a vyšlo aj tričko s dizajnom k piesni.

Skupina sa k aktuálnej svetovej situácii vyjadrila nasledovne: „Uvedomujeme si, že je momentálne ťažké obdobie, takže je na každom, či chce za pieseň zaplatiť, alebo si ju stiahne/vypočuje zadarmo. Dúfame, že vydanie doposiaľ nepočutej hudby bude mať pozitívny dopad na tých z vás, ktorí si skladbu vypočujú. Je to to najmenej, čo môžeme urobiť. Držte sa a buďte k sebe dobrí. Spoločne sa cez to dostaneme.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *