TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Nová skladba s klipom od Within Temptation

“Entertain You” je názov úplne novučičkej kompozície holandských kovových symfonikov WITHIN TEMPTATION, ktorá síce vyšla ešte pred dvomi týždňami, ale teraz si ju môžete už vypočuť aj so sprevádzajúcim videoklipom.

“Entertain You” nadväzuje a je pokračovaním tvorby, ktorá sa odzrkadlila na poslednom štúdiovom albume WITHIN TEMPTATION “Resist”, ktorý vyšiel vo februári 2019. Na dotaz, či je nová skladba “Entertain You” dobrým ukazovateľom toho, čo fanúšikovia môžu očakávať od ďalšieho albumu, Sharon Den Adel povedala: „No, aký bude celý album, tak to ešte nevieme, pretože sme doteraz nahrali iba dve skladby. Máme veľa rozpracovaných tém, ktoré ešte musíme dokončiť. Chceli sme mať pár skladieb hotových, aby sme ich mohli hrať naživo a toto je jedna z nich. Ale teraz sa, samozrejme, všetko odkladá [kvôli koronavírusovej pandémii]. Ale rozhodli sme sa túto skladbu uverejniť už teraz, pretože sme cítili, že je na to vhodný čas. Všetci sú doma a potrebujeme niečo nové, na čo sa môžu tešiť.“

Nová skladba s klipom od Within Temptation

Artwork nového singlu.

“Resist” debutoval na prvých desiatich miestach najlepších svetových rebríčkov a bol prvým albumom WITHIN TEMPTATION, ktorý kedy dosiahol vrchol oficiálneho nemeckého rebríčka. A teraz, len o rok neskôr, je tu nový materiál v podobe singla „Entertain You“.

“V hudobnom priemysle, ale aj vo svete okolo nás, vidíme toľko vecí, ktoré sa neustále menia a nás to inšpiruje,” hovorí speváčka Sharon den Adel. “Vždy sme boli skupinou, ktorá bola otvorená novým prvkom a aj táto nová skladba to potvrdzuje, hudobne i textovo. Možno bude tento singel pre niektorých šokom.”

S vydaním nového singla sa WITHIN TEMPTATION pustili do nového dobrodružstva tým, že sa stali nezávislými umelcami. V tejto rýchlo sa rozvíjajúcej digitálnej dobe je teraz možné tvoriť hudbu a vydávať ju takmer okamžite. Vďaka tomu sa môže kapela plne sústrediť na svoju tvorbu bez obmedzení produkcie a času a ponúknuť ju svojim fanúšikom kedykoľvek. Fanúšikovia budú mať teda vždy aktuálny prístup k hudobnej tvorbe skupiny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *