TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Nirvana v podaní Post Malona má grády

Hudobník Post Malone, vlastným menom Austin Richard Post, odvysielal 75-minútový NIRVANA set cez YouTube. Vystúpenie bolo určené na vyzbieranie finančnej čiastky, ktorá následne poputuje do fondu venujúcemu sa aktuálnej téme COVID-19 a ľuďom, ktorých situácia zasiahla najviac. Len dodáme, že počas koncertu sa vyzbieralo okolo 3 miliónov dolárov.

Post Malone koncert neodohral sám. Sekundovali mu na bicích Travis Baker (BLINK-182), gitarista Nick Mack a basák Brian Lee. Akcia pozostávala z 15 skladieb, medzi ktorými zazneli aj tie najznámejšie, ako napríklad Come as You Are, Heart-Shaped Box alebo Lithium. Hlavný aktér sa k svojmu výkonu vyjadril nasledovne: „Každý vie, že ani za boha neviem spievať, ale dnes v noci sa snažím vydať zo seba maximum.“

Počas koncertu sa k nemu vyjadril aj Krist Novoselic, basák z NIRVANY: „Post Malone a spol. si to dávajú na pánov! Som na nich nesmierne hrdý. Každý z nich je výborný a nesmierne talentovaný. Som dojatý. Nemyslím si, že sa to dá zahrať lepšie. Sú neskutoční!“ Aktuálne má celý záznam okolo 7,5 milióna pozretí. Páči sa vám prevedenie skladieb?

Setlist vystúpenia:

1. Frances Farmer Will Have Her Revenge On Seattle
2. Drain You
3. Come As You Are
4. Lounge Act
5. School
6. Heart-Shaped Box
7. Something In The Way
8. About A Girl
9. Stay Away
10. Lithium
11. Breed
12. On A Plain
13. Very Ape
14. Territorial Pissings
15. In Bloom

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *