TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Neal Morse s druhým singlom

Po prvom singli “The Name Of The Lord” ponúka progresívny kresťanský kazateľ Neal Morse oficiálny videoklip na svoj druhý deväťminutový singel s názvom “Seemingly Sincere”, ktorý je súčasťou jeho nového ešte nevydaného albumu “Sola Gratia”. Ten vychádza 11. septembra cez vydavateľstvo InsideOut.

Morse povedal: “Seemingly Sincere je jedna z posledných skladieb, ktoré som napísal pre album Sola Gratia. Mať na albume kompozíciu o ukameňovaní sv. Štefana sa mi zdalo vhodné a pri jej písaní som okamžite intenzívne cítil tú drámu a bolesť.”

“Vôbec som nečakal, že sa vyvinie do skladby s dlhou inštrumentálnou pasážou s klávesovými a bubeníckymi sólami. Napriek jej dĺžke sa stala jednou z mojich najobľúbenejších na albume.”

Videoklip režíroval Christian Rios z Ray Of Light Films, pričom Morse ocenil jeho prínos.

Ešte dodal: “Myslím si, že Christian Rios aj napriek pandémii, ktorá nepraje výrobe klipov, vytvoril skvelý videoklip na diaľku. Myslím si, že sa bude všetkým páčiť.”

 

Tento koncepčný album je založený na príbehu apoštola Pavla a Morse na ňom spolupracoval s Mikeom Portnoyom, Randy Georgeom, Ericom Gillettem, Billom Hubauerom a Gideonom Kleinom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *