TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Najväčším rockerom by bol Chuck Norris

Už sedemdesiatpäť rokov sa po povrchu zemskom pohybuje muž, ktorý dostal meno Carlos Ray “Chuck” Norris. Možno to neviete, ale má svoju vlastnú školu bojového umenia Chun Kuk Do. Pravdepodobne tohto herca, scenáristu, producenta a majstra bojových umení poznáte zo seriálu Walker Texas Ranger. Zaujímavosťou tohto seriálu je, že jeho seriálový parťák nebol černoch, ako si väčšina z vás myslí. Je to beloch, ktorý hrá v tieni hereckého umenia Chucka Norrisa.

Chuckovi Norrisovi pripisujú nadpridzené schopnosti a ja som veľmi rád, že sa stal hercom a nie rockerom. Ak by bol Chuck Norris jedným z nás rockerov, mohli by sme sa vďaka jeho sile dostať do celkom nepríjemných situácií.

David Bowie

David Bowie je výrazná postava hudobného sveta. Ovplyvnil mnohých hudobníkov aj fanúšikov. Vďaka jeho pestrému módnemu štýlu, častým zmenám vizáže a hudobného prejavu Bowiemu prischla prezývka chameleón. O tomto spevákovi, textárovi, producentovi, hercovi a režisérovi je známe, že jeho oči majú rozdielne sfarbenie dúhovky.

Najväčším rockerom by bol Chuck Norris

Ak by sa Chuck Norris narodil ako David Bowie, mal by tiež každé oko inak sfarbené. A nielen to. Po koncerte Chucka Bowieho by mali inak sfarbené oči aj jeho fanúšikovia.

Najväčším rockerom by bol Chuck Norris

Axl Rose

Žiadny rocker nemôže povedať, že nevie, kto je to Axl Rose. Výstredný, maniakálny, panovačný, rozmaznaný, meškajúci, hviezdnymi maniermi preslávený spevák, ktorý z hudby Guns N Roses urobil hudbu Guns N Roses. Dal tomu gule, naplnili veľké štadióny a rozhádaní odišli. 
Okrem toho je Axl povestný aj svojím vlnivým tancom. Dokonca bol tento štýl spomenutý na VH1.

A je veľmi dobre, že sa Chuck Norris nenarodil ako Axl Rose. Pri Norrisovej sile je viac než pravdepodobné, že by sa vlnil tak intenzívne, až by okolo seba rozvlnil vzduch natoľko, že by rozochvel konštrukciu štadióna a tá by sa zrútila. Najhoršie na tom je, že Chuck nemá city a tváril by sa úplne stoicky.

Warning: rename(/www/hosting/rocker.sk/www/userfiles/articles/08-03/597/1425976765-a2.jpg,/www/hosting/rocker.sk/www/eshop/wp-content/uploads/2021/01/1425976765-a2.jpg): No such file or directory in /www/hosting/rocker.sk/www/actions/blocks/15.php on line 34
Najväčším rockerom by bol Chuck Norris

Ozzy Osbourne

Zakladateľ metalu, Princ Temnoty a líder Black Sabbath vo svojom živote vyviedol niekoľko zaujímavých vecí. Hovorí sa, že keď niekoľko rockerov súťažilo, kto je najväčší frajer, vyhral to Ozzy. Najprv sa ošťal a potom šňupol pochodujúce mravce. Alebo opačne. Je to v podstatne jedno, pretože všetky tieto príhody zatienila tá s tým netopierom.

Nebudem znova rozpisovať to, čo všetci čítali miliónkrát. Dôležitejšie je, že keby sa Chuck Norris narodil ako netopier, Ozzyho by sme už nemali.

Najväčším rockerom by bol Chuck Norris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *