TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Kansas uvádzajú nový videoklip

KANSAS, amerikánska legendárna progresívno-rocková banda, uviedla do života ďaľší oficiálny videoklip na novú skladbu s názvom “Jets Overhead”, ktorá pochádza z dlho očakávaného nového štúdiového albumu “The Absence Of Presence” vychádzajúceho 26. júna cez vydavateľstvo InsideOut Music.

‘Jets Overhead’ je jedna z mojich obľúbených skladieb z nového albumu,” hovorí člen KANSAS, gitarista Zak Rizvi, ktorý je autorm hudby tohto tracku, a pokračuje Tom Brislin napísal fantastický text, David Ragsdale nahodil absolútne skvelé sólo a Ronnie Platt to pribil geniálnymi vokálmi.”

“Jets Overhead” je po kompozícii “Memories Down The Line”, ktorá vyšla 15. mája, už tretia ochutnávka nového albumu, lebo ešte v apríli KANSAS uverejnili skladbu “Throwing Mountains” aj s doprevádzajúcim videoklipom.

Kansas uvádzajú nový videoklip

Nádherný ezoterický artwork nového albumu.

“The Absence Of Presence” je nasledovníkom opusu “The Prelude Implicit” z roku 2016, ktorý debutoval na 14-tom mieste Billboard Top 200 Albumového rebríčka.

Sme veľmi radi, že fanúšikovia môžu ochutnať niečo málo z nového albumu ‘The Absence Of Presence’,” hovorí Platt. “Myslím si, že albumom budú ľudia hodne prekvapení. Na ‘The Absence Of Presence’ kapela ukáže svoj skutočný potenciál.”

KANSAS doteraz predala celosvetovo viac ako 30 milliónov albumov a je známa klasickými peckami ako “Carry On Wayward Son” a “Dust In The Wind” a progresívnou epikou “Song For America”.

“The Absence Of Presence” predstavuje deväť úplne nových skladieb skomponovaných celou kapelou, produkovaných Zakom Rizvim s koprodukciou Phila Eharta a Richarda Williamsa.

“The Absence Of Presence” tracklist:

01. The Absence Of Presence

02. Throwing Mountains

03. Jets Overhead

04. Propulsion 1

05. Memories Down The Line

06. Circus Of Illusion

07. Animals On The Roof

08. Never

09. The Song The River Sang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *