TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Gary Holt o pokračovaní Slayeru: Pokiaľ viem, tak je koniec

Fakt, že SLAYER zavesili svoju kariéru na klinec, bude ešte dlho diskutovanou témou. História nás totiž naučila, že nie každé posledné turné je naozaj posledné (spomenul niekto ELÁN?), nie všetky ultimátne rozhodnutia sú naozaj nemenné a pod. Podľa Garyho Holta sa už žiadny ďalší koncert SLAYERU neuskutoční. Ten z 30. novembra 2019 v Los Angeles tak zostane definitívne posledným.

O konci kapely sa Gary rozpovedal v podcaste Let There Be TalkDeanom Delrayom: „Ľudia hovoria, že sa za pár rokov možno vrátia. Ale ja vám neviem. Ak sa tak stane, nebude to mať so mnou už nič spoločné. Pokiaľ viem, tak je koniec a myslím si, že by to tak aj malo zostať. Skupina odišla v k***a veľkom štýle za svojich vlastných SLAYER podmienok. Koľko ľudí si môže niečo také povedať?“

„Aktuálne sú všetci šťastní, že sa môžu venovať svojim veciam. Ja osobne som k***a šťastný. Nie je to ale tak, že by ma SLAYER spravili nešťastným – brali ma ako rodinu – ale som späť s mojou prvou rodinou“, čím myslí EXODUS. „Tu je moje srdce. Chýbalo mi to tu a časom sa to len zhoršovalo“.

Prečítajte si aj nedávny článok o novinkách z tábora EXODUS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *