TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

FreedomFest lineup: Sedembolestný Panic Mário

Festival Freedom Fest je slobodný festival pre podporu mladých začínajúcich kapiel a ostatných nekomerčných zoskupení muzikantov či samostatných umelcov. Cieľom je vytvoriť priestor pre prezentáciu a rocker.sk bude pri tom.

Postupne vám predstavíme kapely, ktoré zahrajú na Freedom Feste 26. júla. Dúfame, že im to pomôže nájsť si svojich poslucháčov a fanúšikov.
Oslovili sme všetkých osem skupín, uvidíme, ktoré nám pošlú svoj krátky profil, fotku a prípadné video.

Sedembolestný Panic Mário

Serus, sme kapela Sedembolestný Panic Mário z Bánoviec nad Bebravou. Hráme rock, rock n roll,pPunk-rock. Aktívne hráme spolu asi rok a našou najväčšou motiváciou sú koncerty. Sme radi, keď dokážeme niekomu vyčariť úsmev na tvári, či už našimi emotívnymi textami, ktoré rozoberajú velice aktuálne témy (piesne ako Veľká hlava, Ploché nohy), alebo našou veselou hudbou.

Všetci sme hrávali v kapelách prevažne metalových, no vždy sme tvorili aj vtipné piesne, ktoré nás tak bavili, až sme založili túto kapelku. K názvu by som povedal len toľko, že keď môže byť Sedembolestná panna Mária, môže byť aj panic Mário, aby muži neboli degradovaní a vznikol zároveň s našou prvou piesňou s názvom Spotená riť pred minimálne 4 rokmi, keď sme ešte netušili, že raz sa nám stane táto kapela prioritou.

Jakub – spevák bassman, jednoduchší chlapec, ale nie je zlý 😀 
Matej – gitara, mandolína, a teraz sa snaží aj dvojky spievať občas, len sa hanbí, lebo je moc drsný na to.
Juraj – gitara, tiež by mohol dvojky spievať, len je ešte drsnejší ako Matej, tak to je ťažko.
Maličký Miško – buben, najnovší člen, veľké oživenie kapely. Na koncertoch často krúti paličkami, ak by nebol bubeník, bol by mažoretka.

Na Freedom Feste nás zaujala hlavne pekná myšlienka muzikantov spájať a nie rozdeľovať. Naším najväčším snom je hrať raz pred tisíckami divákov, aspoň raz v živote by som to chcel zažiť. Jednoducho sa raz chcem hodiť do davu z pódia. Ak by sa to podarilo, tak nie že by som na konci koncertu hodil do davu brnkátko, ale isto by som tam pohádzal od nadšenia aj topánky, tričko, struny. 🙂

Požiadali sme kapelu o nasledovné:

Srdečné pozvanie na festival, pričom každý člen napíše len jednu vetu a musí to dokopy dávať zmysel. Zároveň ale musia použiť slová: Upomienka, Nálepka, Havko, Socha, Pentelka, Držiak, Sáčok – toľko slov, koľko členov kapely.

Srdečne vás pozývame na tento festival a možno raz sa z neho stane tradícia a dočkáme sa aj viacerých ročníkov. Hráme už o 17:00 hod. Vypočujte si našu tvorbu, nech viete, na čo sa máte pripraviť http://bandzone.cz/sedembolestnypanicmario 😉

Jakub – Tešíme sa na vás, sáčky si neberte, nech sa na nich nikto nešmykne.
Matej – Prídite, Havkovia majú zľavu na vstupnom rovnako jak ZťP.
Juraj – Pentelka.
Miško – Nálepky nemáme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *