TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Corey Taylor odhalil jeho úplne najobľúbenejšiu Slipknot skladbu. Výber vás prekvapí!

Corey Taylor. Veľká huba metalovej hudby. Pravdepodobne ste už počuli o tom, že frontman kapely SLIPKNOT sa rás vyjadruje na najrôznejšie témy. Na internete sa už dávno rozmohla vtipná „reťazovka“ v komentároch, kde si fanúšikovia uťahujú z jeho výrečnosti a neustále sa pýtajú, čo si o tej alebo onej téme myslí Corey Taylor.

Zaujímalo vás niekedy, ktorú skladbu má Corey z pestrého SLIPKNOT repertoáru najradšej? Je možné, že vás odpoveď prekvapí, pretože ide o jednu z najstarších piesní. Jej názov je Scissors a nachádza sa na self-titled albume z roku 1999. Slovami Coreyho: „Zďaleka najobľúbenejšou je u mňa Scissors. Do dnešného dňa ju mám najradšej. Milujem ju, pretože vždy, keď sme ju hrali, celú druhú polku skladby sme improvizovali. Hrali sme ju všelijakými štýlmi. Bolo to brutálne a nádherné zároveň. Nič to u mňa neprekoná ani nenahradí – keď sme ju prestali hrávať, poriadne dlho som mal problém užiť si náš živý set.“

Poslednýkrát, kedy SLIPKNOT pieseň hral, bolo v roku 2000 na koncerte vo Phoenixe. Či sa vráti skladba do živých vystúpení? Zatiaľ nevieme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *