TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Čo počúval Lars Ulrich počas karantény

Člen METALLICA, škopkár Lars Ulrich, bol hosťom série “So, How Was Your 2020?” časopisu Rolling Stones, v ktorej obľúbené hviezdy odpovedajú na otázky ohľadne ich zážitkov za posledný rok.

Na otázku, ku ktorému staršiemu albumu sa vrátil tento rok, Lars odpovedal: “‘Dirt’ od grungeovej legendy ALICE IN CHAINS. Je veľmi inšpiratívny. Myslím si, že je šialené, ako aj v dnešnej dobe sú texty tak transparentné a odvážne a navyše to celé drží pohromade. Stále mi to znie odvážne surovo, úprimne a transparentne. Možno viac ako predtým. Najprv som vnímal len hudbu a riffy, ale neskôr som sa započúval aj do vokálov a textov a ich tém, fakt neuveriteľný záznam.  Stále to znie čerstvo, akokeby táto doska vyšla minulý týždeň.”

Pokiaľ ide o album, ktorý najviac počúval v roku 2020, Ulrich povedal: “Prvý album RAGE AGAINST THE MACHINE. Z môjho terajšieho pohľadu na svet, nič mi nedáva väčší zmysel ako stará tvorba RAGE AGAINST THE MACHINE. Hudba, témy, texty, samotný záznam – všetko sa zdá také relevantné pre každodenný život. Myslím si, že je to perfektný soundtrack pre rok 2020.”

Minulý mesiac, Ulrich vyhlásil, že METALLICA už viac ako mesiac serózne pracuje na nových nápadoch na ďalší album.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *