TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Cheap Trick majú nový singel a album vychádza v apríli

CHEAP TRICK ponúkajú svoj nový ohromujúci singel s názvom Light Up The Fire, ktorý je už dostupný na všetkých DSP a streamovacích službách. Táto skladba ohlasuje ich dlho očakávaný, už dvadsiaty štúdiový album, ktorý pod názvom In Another World vychádza v piatok 9. apríla cez vydavateľstvo BMG. Bude k dispozícii ako digitálny streaming, štandardná čierna vinylová doska a CD. Limitovaná edícia v modro-bielom vinylovom prevedení bude k dispozícii len vo vybraných nezávislých obchodoch. Limitovaný obrázkový disk sa bude dať zohnať len exkluzívne cez službu Target. Už teraz sú možné predobjednávky, ktoré sú odmenené okamžitým stiahnutím nového singla.

Nový album In Another World, ktorý produkoval Julian Raymond, je prvým opusom od roku 2017, kedy vyšli štúdiová doska We’re All Alright! a sviatočná Christmas Christmas. Ukazuje kapelu v jej najeklektickejšej podobe, kde sa bažinaté Chicago blues vo Final Days stretáva s coververziou Gimme Some Truth od Johna Lennona, v ktorej si zahosťoval bývalý člen SEX PISTOLS, gitarista Steve Jones.

Tracklist nového albumu In Another World:

  1. Here Comes The Summer
  2. Quit Waking Me Up
  3. Another World
  4. Boys & Girls & Rock N Roll
  5. The Party
  6. Final Days
  7. So It Goes
  8. Light Up The Fire
  9. Passing Through
  10. Here’s Looking At You
  11. Another World Reprise
  12. I’ll See You Again
  13. Gimme Some Truth

Zostava CHEAP TRICK v súčasnosti zahŕňa troch pôvodných členov: spevák Robin Zander, gitarista Rick Nielsen a basák Tom Petersson. Škopkár Bun E. Carlos s nimi skončil v roku 2010 a nahradil ho Nielsenov syn Daxx.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *