TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Blackmore’s Night vydali textový klip na skladbu ‘O Little Town Of Bethlehem’

BLACKMORE’S NIGHT uverejnili ďalší oficiálny textový videoklip na vianočnú klasiku O Little Town Of Bethlehem, pochádzajúcu z ich štvorskladbového EP-čka s názvom Here We Come A-Caroling, ktoré vyšlo v piatok 4. decembra cez vydavateľstvo Edel Germany GmbH. Skladba je famóznym stvárnením vianočnej koledy, ktorej punc originality dodáva aj dobový zvuk vytvorený Candice Night a Ritchie Blackmoreom.

Vydavateľstvo nezávislého rocku a súčasnej hudby earMUSIC, ktoré patrí pod label Edel Germany GmbH, podpísalo celosvetový kontrakt s BLACKMORE’S NIGHT. Kapela vznikla v roku 1997 a založil ju legendárny hardrockový gitarista Ritchie Blackmore a Candice Night, aby uspokojili svoju lásku k tradičnej stredovekej a folkovej hudbe. Blackmore formoval hard-rockovú scénu ako člen legendárnych DEEP PURPLE a neskôr v RAINBOW.

Nature’s Light je názov ich jedenásteho štúdiového albumu, ktorý vychádza na jar budúceho roka a v priebehu ďalších dvanástich mesiacov bude nasledovať aj vydanie celého katalógu kapely.

Aby kapela preklenula čakanie na nový album Nature’s Light, rozhodla sa nahrať a vydať nové EP-čko s vianočnou tematikou a dopriať svojim fanúšikom niečo špeciálne, s čím by oslávili sviatočné dni. EP-čko s názvom Here We Come A-Caroling obsahuje štyri slávnostné kompozície a vyšlo 4. decembra tohto roku na desaťpalcovom priesvitnom zelenom vinyle v limitovanej edícii, ako limitovaný CD digipak a aj ako digitálny streaming.

Here We Come A-Caroling tracklist:

01. Here We Come A-Caroling (Vinyl Side A)
02. It Came Upon A Midnight Clear (Vinyl Side A)
03. O Little Town Of Bethlehem (Vinyl Side B)
04. Silent Night (Vinyl Side B)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *