TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

V akých štylizáciách budú dámske sandále na vysokom podpätku vyzerať najlepšie?

Dámske sandále Wojas

Leto sa k nám rýchlo blíži a s ním aj slnko, vysoké teploty a veľa dobrej energie. Aké štylizácie budú v tejto sezóne najmódnejšie? Hrdinom dnešného textu sú topánky na ihličkovom podpätku. Ak ste zvedavé, s čím tieto topánky skombinovať, určite zostaňte s nami.

Pracovný pohovor

Dámske sandále na ihličkovom podpätku sú perfektnými topánkami pre elegantné letné štylizácie. Majú všetky výhody ihličkových podpätkov, čiže: vizuálne zoštíhlenie celej postavy, predĺženie nôh, zoštíhlenie pásu, ako aj pridanie niekoľkých centimetrov a zároveň sú prispôsobené vysokým teplotám. Takéto topánky sú dokonalým doplnkom pre štylizácie na pracovný pohovor. Perfektne sa budú hodiť k bielym rúrkovým nohaviciam a voľnejšej, jasnej košeli, napríklad vo farbe púdrový rúž.  

Malá kabelka a efektný prívesok budú dokonalým doplnkom kreácie. Rúrky je tiež možné bezpečne vymeniť za ceruzkovú sukňu nad kolena. Stojí za to pamätať, že pracovný pohovor je stresová situácia, ktorá môže spôsobiť potenie, najmä v horúcich dňoch. Voľnejšia horná časť je teda skvelým riešením tohto problému. Poskytne cirkuláciu vzduchu a dobre skryje nervozitu. Aby však mohla úplne plniť svoju úlohu, mali by ste sa postarať o to, aby bola vyrobená z prírodných materiálov.

Elegantná príležitosť

Dámske sandále na platforme sú tiež nevyhnutnosťou pre všetky letné oslavy, ako sú svadby alebo plesy. Vďaka odhaleným prstom sú vzdušné a pohodlné, takže v nich ľahko pretancujete celú noc. V štylizáciách na elegantnú príležitosť alebo oslavu je najdôležitejšie správne zvoliť sandále ku kreácii. V tomto prípade stojí za to pamätať na základné pravidlo: skromné a jednoduché štylizácie kombinujte s efektnými topánkami a bohato zdobené šaty s jednoduchými topánkami. Ak sa budete držať tohto pravidla, určite sa vyhnete situácii prebytku, ktorá jednoducho spôsobí, že Vaša štylizácia bude vyzerať zle. Mali by ste tiež pamätať na to, že otvorené prsty na nohách v sandáloch sú neustále odkryté. Kvalitná manikúra je preto nevyhnutnosťou.

Mestský štýl

Na to, aby ste pôsobili elegantne a na úrovni, nepotrebujete žiadne zvláštne príležitosti. Niekedy chce každý vyzerať profesionálne a dámske sandále na ihličkovom podpätku sú dokonalým základom pre zostavenie takéhoto outfitu. Prvou propozíciou na pouličnú eleganciu je tradičný dámsky oblek v neobyčajnej letnej farbe, napríklad žltej. Pasujúce k nemu nohavice s pukom alebo žaket v spojení s jemnými sandáliky na podpätku dokonale zvýraznia pôvab každej businesswoman. Doplnky, ktoré všetko dotvárajú, sú samozrejme slnečné okuliare a malá kabelka. Ďalšou, menej formálnou kreáciou, ktorá bude v lete dobre fungovať, je dlhá skladaná sukňa výraznej farby, napríklad fľaškovo zelená, a biela košeľa zastrčená vo vnútri. Takáto štylizácia je vážna a ľahkosť jej dodávajú sandále na ihličkovom podpätku. V takýchto kompozíciách stojí za to rozhodnúť sa pre jemnú obuv, ktorá nebude príliš nápadná.