TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Vychutnajte si celý tohtoročný koncert Napalm Death z Nantes

Máme tu ďalšie živé video aspoň čiastočne nahrádzajúce absenciu koncertov a festivalov v týchto neľahkých časoch. Britskí grindcoroví špecialisti NAPALM DEATH odohrali 28. februára koncert vo francúzskom meste Nantes. Festival s názvom Nantes Deathfist okrem NAPALM DEATH hostil aj EYEHATEGOD, MISERY INDEX, ROTTEN SOUND, GRIND, MULK, WORMS EAT HER a ďalšie mená metalovej scény.

Spoločnosť Violent Motion venujúca sa živým vystúpeniam prináša celý záznam viachodinového koncertu. Celý záznam si môžete pozrieť nižšie. O NAPALM DEATH sme vás nedávno informovali, že vydali nové EP-čko Logic Ravaged By Brute Force s dvojicou skladieb. Frontman kapely Mark „Barney“ Greenway sa na adresu EP-čka vyjadril nasledovne: „Postupne sa nám v NAPALM DEATH nazbierali, ako už býva zvykom, mnohé skladby s rôznymi príchuťami. Úplne prirodzene sme sa preniesli na jednu vlnu a rozhodli sme sa pre Logic Ravaged By Brute Force. Bol to chlad a zúfalstvo gitarových akordov a hlasu, čo tomu dodalo silu/vdýchlo život. Navyše, pri pohľade na SONIC YOUTH a ich využívanie a mixovanie akordov ako nikoho iného sa skladba White Kross zdala perfektná nielen ako cover, alebo výplň albumu, ale niečo oveľa väčšie.“

Tematicky sa nový album dotýka témy „tých druhých“ v zmysle imigrantov a pohľadu časti populácie na určité skupiny ľudí ako na čosi skoro až neľudské.

Skladby v setliste:

00:00 – I Abstain
05:18 – Silence Is Deafening
09:04 – The Wolf I Feed
13:05 – Can’t Play, Won’t Pay
16:46 – Social Sterility
18:10 – Scum
22:04 – Fatalist
26:50 – Logic Ravaged By Brute Force
31:15 – Suffer The Children
35:35 – If The Truth Be Known
40:20 – Human Garbage
42:11 – When All Is Said And Done
45:45 – Mass Appeal Madness
49:30 – Unchallenged Hate
51:32 – You Suffer
53:01 – Smash A Single Digit
54:58 – Cleanse Impure
58:06 – Dead
59:13 – Nazi Punks Fuck Off (DEAD KENNEDYS Cover)
1:01:44 – White Kross (SONIC YOUTH cover)

 

Použité zdroje:
blabbermouth.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *