TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

The White Stripes vydávajú svoje najväčšie hity

Výber svojich najväčších hitov vydávajú legendárni rockoví súrodenci THE WHITE STRIPES pod jasným názvom Greatest Hits. Stane sa tak štvrtého decembra tohto roku. Historicky prvá kolekcia najväčších peciek ikonického rockového dua, Jacka a Meg Whiteových, obsahuje 26 skladieb, od neskorých 90. rokov až po hitovky okolo roku 2000, kedy zbierali jedno ocenenie za druhým.

Album je už možné si predobjednať a vychádza ako klasické CD, 2xLP na 150-gramovom čiernom vinyle a aj digitálne.

Zhruba pred dvadsiatimi rokmi vstúpilo súrodenecké duo na hudobnú scénu a v prvých rokoch ich pôsobenia sa dostavili úspechy. Čakalo ich svetové turné, ďalší album, viac koncertov a zase ďalšia doska. Bláznivé roky plné úspechov na všetkých stranách, najdivokejšie sny sa stávali skutočnosťou…. THE WHITE STRIPES sa stali svetovou senzáciou.

Ako upútavku na pripravovaný výber najväčších hitov súrodenci zverejnili nikdy nepublikovaný koncert z japonského Shibuya-AX v roku 2003, a to skladbou Ball and Biscuit.

Tento album je zároveň prvou nahrávkou, ktorá vychádza pod novou zmluvou medzi Sony Music Entertainment, Jackom Whitom a Third Man Records. Nová zmluva zahŕňa distribúciu takmer všetkých Whiteových nahrávok s The White Stripes, The Raconteurs, The Dead Weather a aj jeho sólových albumov.

The White Stripes vydávajú svoje najväčšie hity

Cover výberovky Greatest Hits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *