TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Nový singel s klipom od Kreator

Germánski thrashmetaloví veteráni Kreator práve vydávajú svoj nový singel s názvom “666 – World Divided”. Zároveň do digitálneho sveta pustili aj jeho videoklip, ktorý sa dá pozrieť nižšie. Novú skladbu produkoval Andy Sneap spolu s Markusom Ganterom a nahrávalo sa v berlínskych Hansa Tonstudios.

Limitovaná edícia sedempalcového singla s “666 – World Divided” a skladbou “Checkmate” od amerických Lamb of God vychádza 10-teho apríla a bude ho distribuovať webstore Kreator a donášková služba Nuclear Blast.

“666 – World Divided” je prvou nahrávkou Kreator s novým basákom Frédéricom Leclercqom, ktorý prišiel do kapely minulé leto.

Pred vstupom do Kreator, Leclercq bol súčasťou britských extrémnych power metalistov Dragonforce, ku ktorým sa pripojil v auguste 2005.

V septembri minulého roku, po oznámení jeho vstupu do Kreator, Leclercq povedal: “Môj príchod do Kreator, je pre mňa česť a obrovský posun v mojej hudobnej kariére. S Millem sa priatelím už viac ako pätnásť rokov a som celoživotným fanúšikom Kreator. Každý deň sa musím štípať do ruky, aby som uveril, že som stal súčasťou jednej z najlepších a najvplyvnejších kapiel v danom subžánri. Teším sa na nové dobrodružstvá, ktoré sú pred nami a hlavne sa teším na zoznámenie sa s hordami fanúšikov Kreator!”

Mille Petrozza dodáva: “Najprv by som sa chcel poďakovať Speesymuza jeho dlhé pôsobenie v Kreator. Za posledných dvadsaťpäť rokov sme dosiahli veľa a úprimne mu želám všetko to najlepšie do budúcnosti. Nová kapitola Kreator teraz patrí Frédéricovi Leclercqovi! On predstavuje novú krv v Kreator a my ostatní sme nadšení jeho príchodom a že ho môžeme privítať do rodiny Kreator. Nie je to len výnimočný hudobník, ale aj veľký človek, takže naše rozhodnutie o jeho prijatí bolo veľmi ľahké a rýchle!”
 
Kreator práve odložili svoje európske turné “State Of Unrest” s Lamb Of God a supportom Power Trip kvôli koronavírusovej pandémii (COVID-19). Šnúra mala začať 27-ho marca v Štokholme a ukončiť sa mala 25-ho apríla v Londýne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *