TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

‘Nočná mora’ naživo v podaní Avenged Sevenfold z roku 2017

Fanúšikovia americkej skupiny AVENGED SEVENFOLD dostali pred pár dňami príjemný darček v podobe záznamu skladby Nightmare z koncertu v Salt Lake City. Písal sa rok 2017 a kapela bola na turné, o ktorom nám povedia niečo viac nabudúce (ako sami vo videu uviedli).

„Dúfame, že sa všetci držíte, ste zdraví a ešte príčetní. Dúfame, že sa nenahneváte, keď vám pošleme jeden živák, ktorý sme práve vytiahli zo Soundboardu. Mali sme kopec času na prechádzanie archívov, takže sme niečo vybrali a zdieľame to tak, ako to bolo vidieť a počuť v danú noc. Žiadna editácia, žiadna postprodukcia, žiadne sračky. Užite si to dobré, zlé aj škaredé! Ide o záznam zo Salt Lake City počas 2017/18 Stage World Tour.“

Zároveň si môžeme pripomenúť aj nedávne informácie od Johnnyho Christa, basáka kapely, o stave nadchádzajúceho albumu: „Už dlhú dobu pracujeme na novom materiáli. Nemôžem potvrdiť, ako ďaleko sme, ani nič podobné. Na svete sa toho teraz deje strašne veľa a nechcem nikomu dávať falošnú nádej, ktorú by sme potom na poslednú chvíľu museli meniť. Nebolo by zodpovedné, aby som takéto informácie poskytol.“ Dobrou správou ale je, že skôr či neskôr tu bude ďalší A7X album!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *