TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Napalm Death a ich novinka Logic Ravaged By Brute Force

Britskí majstri grindcoru NAPALM DEATH sa hlásia s novým EP-čkom Logic Ravaged By Brute Force. Ide o album do kolekcie pre zarytých fanúšikov, ktorí si potrpia na zbieranie kuriozít. Tvoria ho totižto len dve skladby, pritom jedna z nich je cover verziou. Úplne novou piesňou je Logic Ravaged By Brute Force, titulná skladba nachádzajúca sa na A strane disku a zároveň ochutnávka z pripravovaného albumu, ktorý je plánovaný na koniec roku 2020. Druhým songom je White Kross, pôvodne od SONIC YOUTH, ktorý sa nachádza na strane B. Kapela tak nezostáva svojej povesti nič dlžná a svojsky si presadzuje svoje ponímanie hudby ako takej. Nie nadarmo sú držiteľmi rekordu (podľa Guinessovej knihy rekordov) najkratšej piesne s názvom You Suffer a dĺžkou len 1,316 sekundy.

Frontman kapely Mark „Barney“ Greenway na adresu EP-čka: „Postupne sa nám v NAPALM DEATH nazbierali, ako už býva zvykom, mnohé skladby s rôznymi príchuťami. Úplne prirodzene sme sa preniesli na jednu vlnu a rozhodli sme sa pre Logic Ravaged By Brute Force. Bol to chlad a zúfalstvo gitarových akordov a hlasu, čo tomu dodalo silu/vdýchlo život. Navyše, pri pohľade na SONIC YOUTH a ich využívanie a mixovanie akordov ako nikoho iného sa skladba White Kross zdala perfektná nielen ako cover alebo výplň albumu, ale niečo oveľa väčšie.“

 

Tematicky sa bude nový album dotýkať témy „tých druhých“ v zmysle imigrantov a pohľadu časti populácie na určité skupiny ľudí ako na čosi skoro až neľudské.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *