TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Najlepšou skladbou Metallicy je podľa fanúšikov Master Of Puppets

Najlepšou skladbou v histórii kapely METALLICA je Master Of Puppets. Aspoň to si myslí väčšina hlasujúcich fanúšikov na Facebooku, kde si mohli vybrať zo 64 piesní vyraďovacím systémom. Some Kind Of Bracket, ako sa súťaž nazývala, trvala od 28. mája približne mesiac. Skladby boli vybraté na základe počúvanosti na Spotify a vynásobenia tohto čísla počtom zahratí piesní naživo.

Na ceste za prvenstvom porazila Master Of Puppets skladby Dyers Eve, Atlas, Rise!, Ride The Lightning, Sad But True a Fade To Black. Vo finále nakoniec vyradila pieseň One a stala sa tak kráľovnou tohto hlasovania. Len dodám, že výberu sa zúčastnili milióny hlasujúcich.

METALLICA na svojich profiloch na sociálnych sieťach napísala: „Ľud prehovoril a jedna skladba stojí nad všetkými ostatnými. Váš šampión je ~ bubny, prosím ~ MASTER OF PUPPETS! Niet divu, že tá pieseň sa nachádza v Library of Congress (najväčšia knižnica na svete s miliónmi kníh, nahrávok, fotografií, novín, máp)! Ďakujeme, že ste sa zúčastnili!“

Skladba sa nachádza na rovnomennom albume Master Of Puppets z roku 1986. Celosvetovo sa predalo viac ako 10 miliónov kópií a ide zároveň o prvý album v histórii kapely, ktorý sa mohol pýšiť označením platinový.

Najlepšou skladbou Metallicy je podľa fanúšikov Master Of Puppets

Ako vyzeral súťažný pavúk zo začiatku? Takto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *