TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Nájdite s Gojirou nový svet v ich singli Another World

Ubehli štyri roky, odkedy sme počuli poslednú novú hudbu od francúzskych metalistov GOJIRA. Zdalo sa to ako večnosť, až do dnes, kedy si môžeme zgustnúť na novej skladbe Another World. Tá sa objaví na novom, doposiaľ bezmennom albume. O jej produkciu sa postaral Joseph „Joe“ Duplantier, mix si zobral na starosť Andy Wallace a réžiu animovaného klipu zverila kapela dvojici Maxime TiberhgienSylvain Favre.

Aj tentokrát sa skladba dotýka environmentálnej témy, konkrétne vidiny lepších zajtrajškov s vedomím, že budeme môcť planétu opustiť a usídliť sa niekde inde. Na albume kapela pracovala už niekoľko rokov a zdá sa, že je všetko nachystané na jeho vydanie. V blízkej dobe by sme sa mali dočkať nových informácií o názve nahrávky, skladbách, aj obale albumu.

V dávnejšom rozhovore pre Metal Injection sa Joe rozhovoril aj o tom, že sa chcú na albume vrátiť k starším koreňom, preskúmať nové vody a možno sa nechajú prekvapiť, kam ich proces zavedie. Aký bude nový album, ešte nevieme, ale z toho, čo môžeme počuť v skladbe Another World, je jasné, že týmto singlom kapela šokovať nechcela. Práve naopak. Pripojte sa k epickému dobrodružstvu a odhaľte osud štvorice cestovateľov v klipe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *