TIP REDAKCIE: Hudobné nástroje, zvuková technika a príslušenstvo od TOP značiek

Marilyn Manson vydal nový album We Are Chaos

Marilyn Manson vydal nový album We Are Chaos. 11. september značí v jeho kariére nahrávka s poradovým číslom jedenásť, čo už je veľmi pekná diskografia, za ktorou sa môže Manson ohliadnuť. O produkciu sa postaral Shooter Jennings. Táto dvojica spolu mimoriadne úzko spolupracovala tak, aby priniesla veľmi osobný album najmä po textovej stránke. Zložiť ho stihli ešte pred pandémiou.

Aktuálne sme sa dočkali druhého singla s názvom Don’t Chase The Dead. Ako cover albumu poslúžila Mansonova maľba nazvaná Infinite Darkness. Je zaujímavým zistením, že jeho umenie je vystavované v galériách po celom svete, napríklad vo Viedni, Moskve aj v Miami.

Manson o albume: “Keď ho počúvam aktuálne, zdá sa mi to ako včera alebo ako keby sa všetko na svete opakovalo, pretože titulná skladba zapadá do aktuálneho diania, akoby sme ju napísali dnes. Zložili sme to celé bez toho, aby to niekto zo sveta počul. Určite je na albume strana A a strana B, ale je na každom poslucháčovi, ako si skladby sám pre seba spojí.”

We Are Chaos tracklist:

01. Red Black And Blue
02. We Are Chaos
03. Don’t Chase The Dead
04. Paint You With My Love
05. Half-Way & One Step Forward
06. Infinite Darkness
07. Perfume
08. Keep My Head Together
09. Solve Coagula
10. Broken Needle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *